Rätt jobb för rätt person.

Sedan år 2013 har vårt mål varit att hitta rätt anställd för rätt uppgift, snabbt och pålitligt.

Söker du medarbetare

Saimaan Työpalvelu Oy är ett rekryterings- och personaluthyrningsföretag grundat 2013 i Villmanstrand. Vi är en del av Saimaa Group, Finlands största koncern inom industriisolering och byggställningar. Våra anställda finns över hela Finland, främst inom industrin och byggbranschen.
Vi på Saimaan Työpalvelu förmedlar rejäla arbeten åt rejäla arbetare, snabbt och pålitligt. Vi är medlem i Förbundet för personaltjänsteföretag (HPL) (henkilöstöala HELA ry) och vi sköter ärenden gällande arbetsavtal och anställningsförhållanden med yrkesskicklighet.
Jakobstadsbaserade JE Henkilöstöpalvelut Oy fusionerades med Saimaan Työpalvelu Oy i början av år 2023. Vi har kontor i Villmanstrand och i Jakobstad.

Värderingar

Hög kvalitet enligt tidtabell
Vi tar reda på kundens behov, skapar en fungerande lösning och uppfyller våra kunders förväntningar i nära samarbete med kunden och samarbetspartners.
Vi håller vad vi lovar, både när det gäller service, kvalitet och tidtabell.
Tryggt och ansvarsfullt
Vi kompromissar inte med säkerheten. Vi planerar vårt arbete utifrån ett säkerhetsperspektiv och vidtar aktivt åtgärder ifall vi upptäcker avvikelser.
Vi agerar ansvarsfullt, rättvist och hållbart i förhållande till människor, miljö, samhälle och ekonomi.
Tillsammans
Vi arbetar som ett team med ledare som föregår med gott exempel. Vi tar vårt ansvar både individuellt och tillsammans.
Vi tar hand om hela vår personals yrkeskunskap och välmående. Vi utvecklar vår verksamhet utan fördomar samt delar och utnyttjar bästa praxis.